Месо бенд пила

Месо бенд пила

Производителот, снабдувачот, извозникот, Фабрика во Taiwan
тел: +886-4-25230450
факс: +886-4-25254861
E-Mail: david8899vn@gmail.com
Адреса: 12, Alley 163, Lane 162, Sec. 7, Fong Yuan Blvd., Fong Yuan Dist, Taichung City 42073, Taiwan
Мапа на сајтот
Вие сте тука: Насловна
HONG TENG FOOD MACHINERY Group CO., LTD. е една од водечките производителот, снабдувачот и извозник на Месо бенд пила, со една фабрика во Taiwan. Ние ги доставуваме и извоз постојано висока класа производи и постојано подобрување на производните процеси и работата на животната средина преку вкупно вклучување на вработените и строго придржување кон фер бизнис етика. Имаме стекнато неколку патенти во оваа област. Нашата искреност и напорна работа ни помогна да одговара на нашиот квалитет со меѓународните стандарди. Ако сте заинтересирани во сите стилови на нашите производи, Ве молиме слободно да контакт.

Нашата политика е да се постигне на клиентите задоволство и со обезбедување ги со високо ниво

Месо бенд пила

и услуги кои ги исполнуваат или надминуваат нивните очекувања. Тоа е нашата сила за производство на производи за да одговараат на точната барање на нашите клиенти кои се движат од мали индустрии за производство единици.

јазик:

German, Deutsch English French, Français Itanlian, Italiano Portugese, Português Traditional Chinese Spanish, Español Russian, Русский Arabic, العربية